Μας ελάτε σε επαφή με
Amy Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13667339260

WhatsApp : +8613667339260

Γραμμή Παραγωγής
που καλύπτουμε το διάστημα εδάφους του sqm 26000 με τον τομέα κατασκευής του sqm 5000 με μια τυποποιημένη κατηγορία 10 του ISO κέντρο αποστείρωσης αποστειρωμένων δωματίων ETO, έχουμε 50 γραμμές παραγωγής στο προσωπικό προστατευτικό προϊόν, το μίας χρήσης ιματισμό και τα ιατρικά προϊόντα μίας χρήσης.

 

Co. υγειονομικής περίθαλψης Pluscare (Hubei), ΕΠΕ.

 

Η περιοχή εργαστηρίων επεξεργασίας μας είναι 5000 τετραγωνικά μέτρα: τεχνητός ηλεκτρονικός εξοπλισμός συρραφής 50, πλήρως αυτόματος εξοπλισμός μασκών 20., πλήρως αυτόματος υψηλής θερμοκρασίας εξοπλισμός θέρμανσης 30 και κενός εξοπλισμός 5.

 

Εργαστήριο παραγωγής πρώτης ύλης: Εξοπλισμός παραγωγής πρώτης ύλης SBPP, εξοπλισμός παραγωγής πρώτης ύλης SMS/SMMS.

 

Το εργαστήριο συσκευασίας μας έχει πέντε 5 κενούς εξοπλισμούς.

 

Τελειωμένη αποθήκη εμπορευμάτων: 300 ράφια, 2 forklifts

OEM / ODM

Προσφέρουμε το cOem/την υπηρεσία ODM για όλους τους πελάτες μας.

 

Σαν το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς μας, παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για μερικά δημόσια νοσοκομεία στη Νότια Αμερική.

 

Αν και η Μέση Ανατολή, βορειοαμερικανικό μερίδιο αγοράς δεν είναι μεγάλη, έχουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με μερικούς συνεργάτες.

 

Μπορούμε να παρέχουμε όλα τα είδη προϊόντων από το cOem και OBM.

Co. υγειονομικής περίθαλψης Pluscare (Hubei), ΕΠΕ.

Co. υγειονομικής περίθαλψης Pluscare (Hubei), ΕΠΕ.

Ε & Α

Ενσωματώνουμε τις τιμές της ειλικρίνειας, της ευθύνης και του επαγγελματισμού στην ανάπτυξη των προϊόντων μας καθώς επίσης και των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες μας προκειμένου να στηριχτούν η μακροπρόθεσμες βιωσιμότητα και η επιτυχία μας. Οι ειλικρινείς σχέσεις μας με τους πελάτες μας προέρχονται από την αίσθηση ευθύνης προς την επίτευξη των πιό υψηλών επιπέδων ποιότητας σε μια βιομηχανία τόσο σημαντική στην κοινωνία. Σε Pluscare θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε σε εκείνα τα πρότυπα μέσω της Ε&Α, της καινοτομίας και της ποιότητας δεδομένου ότι προσπαθούμε συνεχώς να ωθήσουμε τη βιομηχανία στο μέλλον.

 

Στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, επικοινωνούμε ενεργά με τους πελάτες μας. Βελτιώστε και βελτιώστε το προϊόν.

 

1, το 2014, σύμφωνα με ανατροφοδοτεί από το νότο - αμερικανική αγορά, βελτιώσαμε τον ιματισμό του ασθενή της ορθοπρωκτικής λειτουργίας, που όχι μόνο κράτησε τη μυστικότητα των ασθενών σε λειτουργία, αλλά και μειώσαμε τον πόνο των ασθενών όταν φορούσαν μακριά. Ήταν καλά - λαμβανόμενος από τους κυβερνητικούς πελάτες.

 

2. Το 2015, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε τα οδοντικά προϊόντα προστασίας. Μια μάσκα που είναι πιό άνετη και να θολώσουν η επίδραση βελτιώνονται για τους οδοντιάτρους για να εκτελέσουν την οδοντική χειρουργική επέμβαση. Έχει κάνει τις σημαντικές βελτιώσεις στην αντι επίδραση ομίχλης και το δείκτη διάθλασης φακών. Οι οδοντίατροι δεν αισθάνονται ζαλισμένοι όταν το φορούν για πολύ καιρό. Αυτή η τεχνολογία έχει ισχύσει για το εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

 

3, το 2015, για τα μίας χρήσης προϊόντα προστατευτικής ενδυμασίας, έχουμε βελτιώσει τα πίσω υφάσματα για τις ανάγκες των πελατών μεσών και υψηλών σημείων, επειδή οι άνθρωποι που φορούν τέτοια ανάγκη προστατευτικής ενδυμασίας να ξοδεψουν πολλή ώρα στις υπαίθριες θέσεις ρύπανσης, και οι άνθρωποι θα αισθανθούν καυτοί και ιδρώτας όταν έχουν περισσότερα νεύρα στην πλάτη. Έτσι χρησιμοποιούμε τα πίσω υλικά με τα αναπνεύσιμα και μαλακά προστατευτικά υλικά. Η άνεση αυξάνεται πολύ.

 

4. Κατά τη διάρκεια του 2016-2017, διευθύναμε μια δραστηριότητα ανταλλαγής για το Νοσοκομείο Παίδων στον Καναδά. Επιλέξαμε τα υλικά και τα μεγέθη για τη λειτουργία και την επεξεργασία των παιδιών, και κάναμε τα προστατευτικά προϊόντα για τα παιδιά, τα παιδιά και τους εφήβους.

 

5. Αυτή τη στιγμή, έχουμε κάνει μια έκθεση δοκιμής σχετικά με τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται σε κάθε batch. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του προϊόντος, ευπρόσδεκτοι πελάτες που ρωτούν για την πρόσβαση.

 

 

Co. υγειονομικής περίθαλψης Pluscare (Hubei), ΕΠΕ.Co. υγειονομικής περίθαλψης Pluscare (Hubei), ΕΠΕ.